Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-23, 11:14   #893
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
ja używam tez lactacyd, a czasem jak krucho z kaską to ten z biedronki żel do higieny intymnej i jest ok
zgodnie z obietnicą wstawiam foty spodni na mnie (dla przypomnienia też te z all) jeansy nadal troche za dużo, szczególnie gumka w pasie no ale niech już będą, ścisłam ją na maxa i trochę boczki w tali powyłaziły
Bardzo fajne te biale portki

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
O kurcze a tego to nie wiedziałam nie jadam wątróbki tak strasznie często dzisiaj to chyba 2 raz od początku ciąży mam nadzieję, że nie zaszkodzi dzidzi
Juz nie przesadzajmy . Moze i jest szkodliwa, ale nie porzerasz chyba codziennie kilku kilogramow . Sama jadam, i to wiecej razy niz Ty.
Mysle, ze mozna niektore potrawy ograniczyc, ale nie rezygnowac. Od czasu do czasu nic nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!
Nie wiem czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta, ale zamierzam znów zacząć udzielać się i liczę że w takim stopniu że jeszcze wszystkie będzie miały mnie dosyć
U mnie za dużo się nie pozmieniało...
Wróciłam z włoskiej majówki i powoli wracam do rzeczywistości
badanie połówkowe mam w piątek więc już teraz proszę o kciuki
Witamy zgube

tamlin - Gratuluje obrony

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
Gratuluję 5!! A z czego ta obrona była?
Ja też mam problem z obcinaniem i malowanie paznokci. Coc to dopiero 20 tc. Małżonek ostatnio mi malował. A czy macie problem z depilacją? Bo normalnie nogi to mi ciężko golić, już nie wspominał o "tamtych" miejscach.
My mamy 26t, a wczoraj zauwazylam, ze sandalkow nie moge sama zapiac . Wiec juz nie chce widziec dzisiejszego dbania o bobra