Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-23, 12:37   #2007
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Do twarzy to tez malo kupuje. Moj makijaz to kohl i korektor. Obowiazkowo krem z filtrem i tyle . Czasem lubie tez czerwona szminke i paznokcie w mocnym kolorze.

Dzieki

Tez mam obwod 60 :/. Mi to zreszta na tych kalkulatorach wychodzi 55. Moglabys podac jakis link do fajnego sklepu?

Ja mam eyeliner z golden rose, metaliczy. Oko tez mam opadajace, takie trzeba wyzej malowac zeby bylo cos widac. http://aniamaluje.blogspot.com/2011/...-i-bardzo.html
Po zmierzeniu wychodzi ci 60 cm?
Ja mam ciasno 63, luzno jakos 66cm, moge polecic onlyher, effuniaka, ale maja tylko 65 nie sa mega ciasne, ale lepsze od tych z sieciowek.
po za tym bradea, dopasowana, w duzych miastach sa tez stajonarne te sklepy. np. onlyher jest we wroclawiu. Ma fajna wlascieielke, kupowalam przez internet, wysylalam pani zdjecia na maile to mi doradzila czy pasuje czy brac wiekszy. Przy wymianie placi sie tylko za wysylke ktora ty wysylasz a oni odsylaja na koszt sklepu. Takze czasem warto, przynajmiej dla wygody w dobrym biustonoszu.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując