Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze są początki. Wiec jak zacząć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-23, 15:12   #121
martabeata
Raczkowanie

Dot.: Najgorsze są początki. Wiec jak zacząć?

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
Ale przecież przesuwając kolację na dalszą godzinę zwiększa Ci się przerwa między nią a obiadem . Chyba jedynym SENSOWNYM wyjściem będzie dorzucenie dodatkowego posiłku.
Zgadzam się w 100% A skoro jestes az tak glodna to tylko moge sie domyślać jak wyglada Twoja konsumpcja (zapewne tak jak wiekszosc moich ostatnich posiłków - nie zdążałam pogryźć i przełknąć a juz wpychałam kolejny kawalek, przez to od przedwczoraj mam brzuch jak balon (dosłownie) czuje sie z tym okropnie (wczoraj to na prawde jakas masakra, jabłko to prawie w całości zezarlam), nawet myśl o wzięciu prysznica mnie przeraża bo bede musiala nie tylko go zobaczyć ale i dotknąć, do tego boli jak cholera i znow problemy w toalecie... Masakra jakas i najgorsze ze nie wiem jak to naprawic, bo jem regularnie, na ogół co 2 godziny (i mi wychodzi nawet wiecej niz 5 posiłków, bo np drugie sniadanie rozbijam na dwa i najpierw jem jogurt a pozniej jakies owoce, ale non stop JESTEM GŁODNA) jem zdrowe rzeczy, żadnych konserwantów no i lekkostrawnie, jest tez duzo błonnika.
martabeata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując