2012-05-23, 17:47
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ratunek dla włosów
Mam to samo , moje włosy sa zniszczone i nie da sie ich rozczesać po umyciu , wystarczy chwila i sa całe splątane a na końcach jest masakra !
Moje włosy nie są oani proste ani kręcone , sa jakies dziwne... takie siano które czasem uda sie fajnie ułożyc ale tylko przez przypadek jak seme wyschną i jakoś sie tap poukładają , mam ich bardzo mało .. próbowałam tak samo jak ty wszystkich odżywek , zresztą od zawsze daje odżywki na włosy po każdym umyciu bo inaczej bym ich nie rozczesała ;(( inne dziewczyny mają piękne zdrowe włosy a ja wiecznie kołtuny i siańsko .. najgorsz jest to ze ja mam taki rodzaj włosa od urodzenie , nie da sie go rozczesać ... aypróbuj sine maski BIOWAX ponoc sa dobre, ja używałam i jakby troche były bardziej miękkie ale mi nie pomogło za wiele , obecnie stosuje olejek rycynowy ,, robi mieszani z żółtkiem i cytryną oraz miodem , jestem po pierwszej maseczse i czekam aż włoski wyschną , zobaczymy czy sa inne w dodtyku bo ponoć sa dużo miększe , mama nadzieje ze mi to pomoze , sprobuj
|
|
|