Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - piękna dziewczyna :*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-24, 08:04   #3
jag_na
Rozeznanie

Dot.: piękna dziewczyna :*

Cytat:
Napisane przez andriusza Pokaż wiadomość
Cześć!

Mam pytanie do kobiet.
Od jakiegoś już czasu podoba mi się pewna dziewczyna, która pracuje w tym samym zakładzie co ja. Ten czas to już parę miesięcy. Zacząłem na nią spoglądać jak jeszcze byłem żonaty (rozwód był 20 czerwca 2012, ale ex żona wyprowadziła się na początku stycznia). Strasznie mi się podoba i jak ją widzę to się na nią gapię. Nie mogła tego nie zauważyć. Powiem więcej - dobrze to wie. Lubię przyjeżdżać pod zakład wtedy kiedy ona. Lubię widzieć ją po pracy kiedy idę do swojego auta. Mogę sobie chociaż na nią popatrzeć (no dobra pogapić się :P) Kiedy przyjeżdża swoim Seatem (a świetnie w nim wygląda) to co ja robię? No przecież wiecie. Nie musicie zgadywać. No taaak! Znowu! Od razu się gapię . Kiedy jest w samochodzie i idzie do pracy też trochę patrzy w moją stronę ale jak się już mijamy to patrzy gdzieś daleko przed siebie. Nigdy z nią nie rozmawiałem. Nie zamieniłem nawet słówka.
I tutaj mam wątpliwości czy ja się jej podobam. Zaznaczam, że kiedy mijaliśmy się nigdy nie patrzyła mi w oczy. Jakoś nie mogę tego rozgryźć. Może to mężatka. Może ma chłopaka. A może jestem ciut dla niej za niski ;( Jest wysoka ale trudno mi określić jak bardzo. Dodam, że nie jestem śmiały choć byłą żonę "zaatakowałem" tak znienacka, że chyba nie miała czasu się zastanowić nad odpowiedzią i dostałem z początku kosza. Nie jestem też jakimś harpaganem jakkolwiek się to pisze (ale lalusiem też nie). No dobra typ co na niektórych filmach ma łzy w oczach.
Zbieram się żeby z nią porozmawiać w drodze z parkingu do zakładu.
Dziewczyny co o tym sądzicie? Co to wszystko może znaczyć? Mówię oczywiście o tej dziewczynie. Aha proszę o odpowiedzi te bardziej doświadczone dziewczyny. Nie 25 latki.

Pozdrawiam
coś się ta twoja historyja ram czasowych nie trzyma
póki co, nadal mamy maj 2012
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując