2012-05-24, 11:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Napisane przez Seona
heloł  Lili się obudziła wyspana, spała od 19, a my właśnie skończyliśmy oglądać film a ja zeżarłam loda Kitkata o 1:30 w nocy  super dieta nie?
Dzisiaj mąż przywiózł zdjęcia , które daliśmy wywołać. Zaledwie 500 sztuk  Serio  3 albumy po 200 zdjęć zajęłam  No ale Lili jest tak fotogeniczna, Pati też, że pstrykam im zdjęcia co chwila i tak jakoś wyszło  Ale muszę ograniczać, bo splajtujemy! A to zdjęcia tylko z 3 m-cy
Idę usypiać gada, bo samej mi się chce spać. Oglądaliśmy jakiś film "Ślady zbrodni". http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Alad...ni-2007-399692
Ale głupotę wymyślili na koniec!  Nie będę pisać, bo może ktoś sobie chce obejrzeć i zaskoczyć się 
---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------
Muffinka, suuuper lista  teraz już nikt się nie obrazi 
|
A to ty sie chowalas spoko, ty lody, ja czekolade, nie moglam spac do drugiej, posciel zmienialam itd
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------
Cytat:
Napisane przez goldika
rudominka na fb sie udziela  Lro od dawna nie bylo.
EDIT: pomylilam rudominke z Amarantas 
|
Lori odzywala sie kilka dni temu rudominka tez mi chyba gdzies mignela
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez domi7ks
Cześć Mamusie
Nie nadrabiam i nie przelatuje...tylko rzuciło mi się w oczy, że Muffinka nie wiem jak mój potomek ma na imię  także macie zagadkę teraz  kto wie?
dalia- mleko następne
Seona na mojego synka też każdy mówi, że pampuszek. Mój tato powiedział też, że nie widzial takiego grubego dziecka  ale ja wiem, ze on gruby nie jest a w sam raz 
|
sorry ale nie chcialam palnac glupoty, Michal mi sie kojarzy...
|
|
|