Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-24, 11:49   #5013
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
heloł Lili się obudziła wyspana, spała od 19, a my właśnie skończyliśmy oglądać film a ja zeżarłam loda Kitkata o 1:30 w nocy super dieta nie?

Dzisiaj mąż przywiózł zdjęcia , które daliśmy wywołać. Zaledwie 500 sztuk Serio 3 albumy po 200 zdjęć zajęłam No ale Lili jest tak fotogeniczna, Pati też, że pstrykam im zdjęcia co chwila i tak jakoś wyszło Ale muszę ograniczać, bo splajtujemy! A to zdjęcia tylko z 3 m-cy

Idę usypiać gada, bo samej mi się chce spać. Oglądaliśmy jakiś film "Ślady zbrodni". http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Alad...ni-2007-399692
Ale głupotę wymyślili na koniec! Nie będę pisać, bo może ktoś sobie chce obejrzeć i zaskoczyć się

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

Muffinka, suuuper lista teraz już nikt się nie obrazi
A to ty sie chowalas spoko, ty lody, ja czekolade, nie moglam spac do drugiej, posciel zmienialam itd

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
rudominka na fb sie udziela Lro od dawna nie bylo.
EDIT: pomylilam rudominke z Amarantas
Lori odzywala sie kilka dni temu rudominka tez mi chyba gdzies mignela

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie

Nie nadrabiam i nie przelatuje...tylko rzuciło mi się w oczy, że Muffinka nie wiem jak mój potomek ma na imię także macie zagadkę teraz kto wie?

dalia- mleko następne

Seona na mojego synka też każdy mówi, że pampuszek. Mój tato powiedział też, że nie widzial takiego grubego dziecka ale ja wiem, ze on gruby nie jest a w sam raz
sorry ale nie chcialam palnac glupoty, Michal mi sie kojarzy...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora