2012-05-24, 12:57
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
Napisane przez DeKajka
Aż tyle tego ??? 
|
No.. Ja tyle dostałam i zrobiłam Wszystko wyniki wyszły super, aż gin stwierdził, że jestem "zdrowa jak koń"
Cytat:
Napisane przez aerien83
To Kasiu trzymam kciuki za chłopaczka  podglądam Was już długo i wiem, jak marzysz o synku  A kolejną wizytę mam 15 czerwca.
Mężuś dzwonił, że skończy dziś wcześniej, będzie za jakieś 30-40 min  , poza lidlem pojedziemy też obczaić komis dziecięcy (jeden znam na pamięć, a o drugim przed chwilą się dowiedziałam).
Tymczasem zupka na gazie, a ja popijam herbatę czarną z ananasem, bananem i hibiskusem, dobra 
|
Ja idę 13 czerwca, to będzie 20 t.c. więc od razu USG połówkowe i mam nadzieje, że z rozpoznaniem płci Udanych zakupów
Cytat:
Napisane przez T'ai
ja np połowy z tego nie dostałam 
|
Widzisz co lekarz to inna teoria. moja koleżanka, która jest w tydzień starszej ciąży niż ja chodzi do innego gin (ale w tym samym mieście) i też nawet 1/3 nie miała
Ja się cieszę, że porobiłam te badania. Mimo wydanej kasy to wiem, że dzidziusia domek jest zdrowy (przynajmniej dotychczas )
Do dziewczyn, które czują ruchy: ja cały czas czuję, aż jestem zdziwiona, bo myślałam, że na początku to będą epizody Mówiąc cały czas mam na myśli co godzinę, dwie
|
|