Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-24, 12:57   #168
Kasia_11_83
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Aż tyle tego ???
No.. Ja tyle dostałam i zrobiłam Wszystko wyniki wyszły super, aż gin stwierdził, że jestem "zdrowa jak koń"

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
To Kasiu trzymam kciuki za chłopaczka podglądam Was już długo i wiem, jak marzysz o synku A kolejną wizytę mam 15 czerwca.

Mężuś dzwonił, że skończy dziś wcześniej, będzie za jakieś 30-40 min , poza lidlem pojedziemy też obczaić komis dziecięcy (jeden znam na pamięć, a o drugim przed chwilą się dowiedziałam).
Tymczasem zupka na gazie, a ja popijam herbatę czarną z ananasem, bananem i hibiskusem, dobra
Ja idę 13 czerwca, to będzie 20 t.c. więc od razu USG połówkowe i mam nadzieje, że z rozpoznaniem płci Udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja np połowy z tego nie dostałam
Widzisz co lekarz to inna teoria. moja koleżanka, która jest w tydzień starszej ciąży niż ja chodzi do innego gin (ale w tym samym mieście) i też nawet 1/3 nie miała
Ja się cieszę, że porobiłam te badania. Mimo wydanej kasy to wiem, że dzidziusia domek jest zdrowy (przynajmniej dotychczas)

Do dziewczyn, które czują ruchy: ja cały czas czuję, aż jestem zdziwiona, bo myślałam, że na początku to będą epizody Mówiąc cały czas mam na myśli co godzinę, dwie

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora