Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-25, 10:50   #2016
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość
Wow! Skomplikowane.

Mnie się pewnie nie będzie tak chciało dbać o włosy, bo mam krótkie i to mnie jakoś rozleniwia.
Ja to uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Perfekcjonistko bo trzeba mlodo wygladac zeby zrozumiec, czyli miec dziecinny wyraz twarzy, rysy itp. A nie tak, ze komus daja 2-3lata mniej, ale dalej wyglada jak dorosla kobieta. Bo byc doroslym a wygladac jak dziecko i byc doroslym i wygladac na troche mlodszym niz sie jest jest czyli na conajmiej 18-20stolatke to roznica. Ja tez w wieku 30 lat bym chciala wygladac na 20, ale w wieku 25 wygladac na 16 to nic przyjemnego. Jak widze dziewczyny , ktore oceniaja sytuacje tylko z boku i na tej podstawie uwazaja ze wiedza lepiej toi rece mi opadaja Ja mam taka twarz ze ciezko cokolwiek makijazem zdzialac, moze dodam sobie 2 lata, jak dobrze pojdzie, ale twarz dalej bedzie nastolatki. Tylko takiej wymalowanej. Nikt nie powie, ze mam 20 lat Moze stylista zdzialałby rade, ale to juz chyba musialabym trafic w rece Goka albo Triny i Susanah Haha.
Musimy sobie swoje zdjecia wyslac na maila , skoro tu sie wstydzimy wstawiac

Najwieksza traume mialam jak mialam 16-18 lat. Kolezanki lataly po barach, dyskotekach a jak znimi poszalam to wygladalam jak 12stolatka szwedajaca sie za straszymi kolezankami. One juz wygladaly na niepelnoletnie a co dopiero ja. Pamietam wjak w dyskotece uslyszalam tekst bramkarzy ze ona ma 12 lat. Mialam wtedy jakos 16-17.
Dokladnie.
Zreszta fakt co innego miec 30 i wygladac na 25 a co innego miec ok 23 i wygladac na 15 lub 25- 16.