Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-25, 10:25   #191
coralady
Wtajemniczenie

Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011

Ach zapomniałam wam napisać z czego się śmiałam ostatnie kilka dni i każdemu to opowiadałam,więc napisze i tu

Była u rodziców w weekend moja ciocia i opowiadała o synku znajomej,który chodzi do żłobka.Mama musi daleko dojeżdżać do pracy,w związku z czym przywozi go zaraz po otwarciu.On jest zaspany,zazwyczaj drzemie cała drogę i jest nieprzytomny jak go prowadza do żłobka.

Pani przedszkolanka jest dosyc puszysta i charakteryzuje ją duuuży biust Mały chłopczyk wykorzystuje więc fakt,że jest sam w żłobku i przytula sie do pani przedszkolanki,zwłaszcza w jej górne rejony Bardzo to ponoc lubi!Przysypia na biuście i jak schodzą się pozostałe dzieci to dopiero budzi siĘ do życia.

Pewnego razu pani zachorowała i na jej miejsce przyszła inna.Szczupła raczej!Wytłumaczyła małemu chłopczykowi,ze pani zachorowała i nie będzie jej kilka dni.On z przyzwyczajenia przytulił się do niej,ale cos mu cały czas nie pasowało,więc nie mógł zasnąć.

Popatrzył wymownie na nią i zapytał: "A ma pani cycki?"
Zmieszana kobiecina wymamrotała,że owszem ma!Na co on "A PRZYNIESIE PANI JUTRO???"
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując