Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-25, 11:35   #4887
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Kurcze, co jest z tymi Waszymi facetami
Juz ja bym sie zemscila!
Ja za kazde wyjscie czysto rozrywkowe mojego staram sie dla siebie rowniez organizowac wyjscie i ja sie nie pytam czy wezmie Viki czy Adasia, tylko mowie ze chce tam i siam pojechac czy pojsc i pytam o ktorej bedzie w domu!
To jest rowniez Jego dziecko, wiec ja nie wyobrazam sobie zeby nie zostal z dziecmi!
Oczywiscie nie przeginam, ale uwazam ze mam takie samo prawo jak On zeby spotkac sie z kolezanka czy ejchac na zakupy!
Moze zostalam zbyt rozpieszczona mieszkajac w szwecji - tam kobiety sa bardziej wyzwolone i tatusiowie sa do tego przyzwyczajeni

Karolca ja na Twoim miejscu wyprowadzilabym sie do mamy na kilka dni, skoro On nie pomaga przy dziecku i za taki Jego tekst!
Ja tam jestem spokojna ale do czasu
Skoro nie dociera po dobroci to jest wojna.
Mam nadzieje ze Cie nie urazilam , ze sobie pozwolilam na taki komentarz!
Coraz częściej o tym myślę... Rozumiem, że płacz może przeszkadzać jak chce się odpocząć, ale mi urlopu nikt nie da już do końca życia
Pierwsze 2 tygodnie po narodzinach było super. Pomagał ile potrafił, gotował obiady, pomagał sprzątać, robił zakupy. I tatusiowanie się znudziło.
Pyta mnie, kiedy mała zacznie mówić, chodzić. Więc chciałam się zapytać, aby nakrzyczał, że się odzywa i że chodzi (że ma się zamknąc i siedzieć) ale ugryzłam się w język.
Tłumaczę mu, że to, jacy teraz będziemy w stosunku do dziecka i ile czasu dziecku poświęcimy odbije się w jej późniejszym zyciu. Im więcej spokoju, miłości, ciepła jej zapewnimy, tym większą nagrodę z tego będziemy mieć. To powie, że "nie mam cierpliwości".

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Karolca współczuję

może jesteś dla Niego za dobra? ja bym na bank nie robiła obiadów, ale ja jestem zaraza, jak mnie ktos źle traktuję to ma przewalone ,życie mnie tego nauczyło
widocznie jestem za dobra. Szkoda, że nie potrafi tego docenić.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora