2012-05-25, 11:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Cytat:
Napisane przez anies5
Jakiś czas temu pisałyście o białym tulipanie, wrzucam Wam zdjęcia. Na mnie sukienka jest za duża w biuście, także jutro wybieram się do krawcowej. Poza tym wg mnie jest śliczna  , materiał przyjemny, ładnie uszyta, zamek z tyłu fajnie wygląda i dobrze się układa. Warta uwagi  . Uważam, że na wielu kobietom będzie pasowała.
P.S. Wiem, że zdjęcie prezentujące tył nie jest najlepsze, ale nie mogłam wycelować w całą sylwetkę.
|
Anies ślicznie wyglądasz w tej sukience a powiedz mi ona Tobie też tak odstaje przy dekolcie (powyżej biustu) ? i to da rade bez problemu poprawić u krawcowej?
Mierzyłam ją jakiś czas temu - zakochałam się w niej jak tylko ją zobaczyłam ale po zmierzeniu wylądowała z powrotem na wieszak :/ strasznie odstawała nad biustem i nie jestem pewna czy da rade poprawić to u krawcowej, do tego dziwnie "napuszyła" w okolicach tyłka, więc tym bardziej dziwnie leżała. Może spróbuję inną XS zmierzyć
załacze foto z przymierzalni + mała fotorelacja 
1 biała sukienka ta co Anies - ale źle leży 
2. sukienka w kwiaty - ładnie leżała ale jakoś nie mój klimat
3. biała sukienka o prostym kroju z zamkiem z tyłu - Xs za obcisła S za duża
4. biała asymetryczna z TRF - źle leżała i nie mój klimat
5. sukienka w soczystym kolorze - bardzo ładna ale trochę odstaje na plecach przy tym dużym dekolcie - może inna XS zmierzę
6. beżowa spódnica - zakochałam się od 1 wejrzenia po przymierzeniu miłość się pogłębiła zabrałam do domu 
7. buty na słupku - świetne do prostych zestawów, wzięłam ale chyba muszę nauczyć się w nich chodzić bo są bardzo wysokie
Edytowane przez fantastic
Czas edycji: 2012-05-25 o 12:03
|
|
|