Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 12:10   #984
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666
Dot.: AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX

Cytat:
Napisane przez martynak1992 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu któraś z Was wspominała coś o wypadkach dzieci. Przepraszam, ale nie pamiętam już kto to napisał.
Wtedy pomyślałam: ale szczęście, że przez rok mojego pobytu nic się dzieciaczkowi nie stało.
No i pomyślałam to w złą godzinę. Nie stało się nic do dzisiaj Jak już się stało to porządnie. Byliśmy na dzisiaj na dworzu no i mały prowadził wózek. W pewnym momencie potknął się i upadł na asfalt. Niestety upadł na głowę, od razu zrobił mu się spory guz z tyłu głowy. Ja oczywiście wpadłam w panikę. Przyłożyłam mu lód do guza, niestety to nie pomogło. Oczywiście do jego rodziców nie można się było dodzwonić. W końcu wrócił jego ojciec. Zapytałam go czy przypadkiem nie powinien zobaczyć tego lekarz. On powiedział, że spoko, takie rzeczy się zdarzają u dzieci i nic mu raczej nie będzie. Za to strasznie obawiałam się jej reakcji. Niby nic nie powiedziała, ale chodziła cały dzień wkurzona. Oczywiście potem zgooglowałam, czy mogą wystąpić jakieś powikłania po jakimś czasie. Samych strasznych rzeczy się naczytałam Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Czy w razie gdyby później coś zaczęło się dziać to mogą oni wyciągnąć jakieś konsekwencje wobec mnie? Strasznie mi z tego powodu źle, że taka sytuacja zdarzyła się, gdy on był pod moją opieką. On jest jeszcze taki mały
Ojciec ma racje, ale ja na miejscu matki zabralabym malego do szpitala. Lepiej sie upewnic niz potem plakac, ze sie tak pozno do tego szpitala trafilo.
Jakby matka tak sie przejela faktycznie synkiem, to uwierz mi, polecialaby od razu do szpitala Widocznie ma to w dupie bo to na pewno nie pierwszy i nie ostatni raz sie zdarzylo
Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
Athine
Ja generalnie jestem przeciwiniczka greataupair...moim zdaniem nie warto akurat tam wykupywac premium. Mozna sie naciac na mase naciagaczy i scam...

Bardziej wiarygodna i wzbudzajaca zaufanie jest aupair-world.net. Jesli zaezy Ci na premium, to tam lepiej wykup.
Takie moje zdanie, ale moze dziewczyny ktorym sie udalo z greataupair( sa tu takie w ogole?) powiedza cos innego...
z greataupair mialam same jakies dziwne rodzinki.
jesli nie byl to scam to rodzinki spokojnie moglyby wystepowac w Rozmowach w Toku

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora