super!

ja miałam 1 trafną

może w sobotę
ja używam bielendy Sexy Mama na biodra, brzuch i poślady oraz Perfecta Mama na cycochy
chłopcy górą!!!!!
ja sobie na razie wybrałam Queeny, ale chcę jeszcze iść do Mama i ja i porównać różne wózki, tak żeby mi jeden koło drugiego postawili i żebym miała "naoczne" porównanie

ja miałam być Magdą

ale moja ciocia była pierwsza, więc mam Magda na drugie
KAPUSIA.................. .
nie martw się... faceci to czasami nie myślą. mój ostatnio miał wziąć psa na chwilkę tylko na małe siku, bo mamy psa jeszcze trochę chorego. kazał mi iść spać i poszedł. 15 minut - nie ma go... pół godziny - nie ma go..... ja już cała w nerwach, czy pies mu nie kipnął ( telefon w domu zostawił oczywiście, klucze też). po godzinie w☠☠☠☠iona poszłam go szukać i tylko zostawiłam mu kartkę w drzwiach: jak tu przyjdziesz to masz się od drzwi nie ruszać!!!!!!!!!!!! i poszłam na poszukiwania. wróciłam po pół godzinie to już czekał potulnie pod drzwiami. byłam w☠☠☠☠iona jak diabli. przyszedł do łóżka, ja poszłam na kanapę, ale przyszedł i powiedział, że w takim razie on pośpi na kanapie, a ja pójdę na łóżko. no i się nie wyspał heheheh a ja nie mam żadnych wyrzutów, bo im czasami o☠☠☠☠☠☠☠ się zdrowy należy
zawsze możecie nazwać Magdalena Marta
ślicznie
ja idę do doktorka na 19 - trzymajcie też za mnie kciukasy
zgubiłam gdzieś post o tym, że 18 tydzień któraś z Was zaczyna

czy to nie jest tak, że 5ty miesiąc to jest 17ty tydzień?
bo teoretycznie 4 * 4 =16.... już się pogubiłam, bo ja jutro zaczynam 16 tydzień i mówię wszystkim, że za tydzień ( czyli jak będę zaczynała 17 tydzień) zaczynam 5ty miesiąc....
KOCHANE!!!!! DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WSZYSTKIE GŁOSY