Wątek
:
Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-05-25, 16:05
#
2010
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
QUOTE=kiko4582;34323203]hej hej ;**
dziękuje jeszcze raz dziewczyny ;** .
Co do diety to tak widać efekty . Wczoraj miałam taką mamy koleżankę I potem mi mówiła, że mnie nie poznała na początku ;d taka wychudzona na buzi haha . Wgl tyłek mi zmalał tak mi się wydaje ;d i niestety cycki też ... Ale coś za coś jak to mówią
. Dziś po szkole chodziłam jak kaleka hahaha .. Cała jestem ocolała ;/ .
ARNAMA nie ma się co przejmować tym gyrosem i piwem od czasu do czasu się należy .
MARTIKRK no to trzymam kciuki za te praktyki
!!
Truskawek też w tym roku nie miałam okazji jeszcze jeść a tak je uwielbiam , w ogródku mam posadzone swoje już się doczekać nie mogę jak będzin można sobie podejść i zjeść takie prosto z krzaka .
AGA co do planów na weekend to nie wiem co z jutro wiem, że dziś idę spać do koleżanki z klasy . Pójdziemy się czegoś napić i wgl będzie z nami też mój b.dobry kolega a jej chłopak . On jako jedyny się nie odwrócił ode mnie z tej paczki z klasy mojego eks.. Bardzo fajnie się z nim rozmawia . Sam go nie rozumie i obstaje raczej po mojej stronie , poprostu ma swoje zdanie na każdy temat nie to co tamci ... ;/ . ogóle to mam zamiar się świetnie bawić i nie myśleć o nim .[/QUOTE]
Super ze widac efekty
ile juz schudlas Kochana?
Własnie spadki w cyckach sa najbardziej wkurzajace no, ale własnie cos za cos
I dobrze idz i baw sie dobrze
napewno Ci sie humor poprawi
Ja juy w domku
weekend zaczełam od nałozenia kallosa latte z olejem na wloski keratyna i elastyna
no i po powrocie miałam miła niespodzianke pierozki roboty Babci
zaraz ide zjesc
Wieczorkiem napewno pospalam cwiczonkami
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do aguniaaaaa041986
Znajdź więcej postów aguniaaaaa041986