Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Slimex 15
Wątek: Slimex 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-25, 20:57   #987
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez Jeanne1990 Pokaż wiadomość
ZDAŁAM EGZAMIN!

Czekałam na swoje wejście (część ustna) od 9 do 15, bo byłam ostatnia (niestety kolejność alfabetyczna).

Stres i walenie serca rósł z każdą kolejną osobą, która wylatywała z gabinetu pułkownika z dwóją.

Niestety do tej 15 nic nie zdążyłam zjeść, stres i S. zupełnie nawet pozbawiły mnie apetytu i chęci myślenia o jedzeniu, ale już sobie zrobiłam dobre jedzonko

Słuchajcie, na pewno widziałyście- w Biedronce są takie sałatki gotowe w praktycznych pojemniczkach- z mozarellą lub wędzonym kurczakiem.

Tej z serkiem nie jadłam, ale z kurczakiem- owszem. Bardzo mi smakowała, sos mega, zresztą uwielbiam musztardowo-miodowy (zero majonezu ), kurczaka niewiele, ale wystarczająco, sałaty (miks sałat właściwie) dużo, cztery pomidorki koktajlowe i porcja grzanek do posypania.

W komplecie widelczyk, ale w tym praktycznym :P opakowaniu nie próbowałam jeść, bo wolałam wszystko wymieszać

Najadałam się tym jeszcze przed braniem S., teraz pewnie nie wcisnęłabym tego na jeden obiad, ale polecam dla leniwych

Koszt ok. 6 zł
brawo Asia , gratulacje , wiedziałam , że zdasz...zresztą innej opcji nie było
co do gotowych sałatek , to są też w normalnych sklepach , tylko droższe, ale masz racje - bardzo smaczne , i można naprawde sie najeść Te o których piszesz to na wzór macdonalda, a te w sklepach nie dość , że drogie to i mała porcja, dla nas wystarczy , ale nie to co piszesz . Koło mnie będzie chyba za tydz biedronka czynna - nowa, ich powstaje na kazdym kroku pełno , gdzie się nie obejżysz , jak wcześniej 1 była na mokotowie , tak teraz jak kropki u biedronki rosną
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora