2012-05-26, 00:46
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
Witajcie Chudzinki!
Natalko ja też dzisiaj miałam dzień na "nie". Wszystko, ale to wszystko było nie tak. W dodatku jeszcze cała jestem opuchnięta od 2 dni i nie wiem dlaczego. @ się zbliża, może to jest powodem, ale jeszcze w życiu tak nie miałam! Wyobraźcie sobie moje przerażenie, kiedy wstaję sobie rano, zakładam zegarek (mam na bransoletce, więc nie da się regulować bez zdjęcia/założenia oczka) a tu się okazuje,że ledwo mogę go dopiąć na nadgarstku! Kilka dni wcześniej jeszcze normalnie sobie opadał, był luźny a teraz ledwo go dopinam. Może przytyłam... No ale bez przesady też. Nie w ciągu 2 czy 3 dni i nie o tyle.
U mnie zaczęły się dni warzywne teraz. Dzisiaj pochłonełam chora ilość warzyw. Jeszcze nigdy nie miałam takiego parcia na warzywa jak dzisiaj. Coś mi się chyba naprawdę poprzestawiało
Jutro na obiad mamy pstrąga. Już się nie mogę doczekac, bo łosoś trochę mi się znudził. Staram się jeść ryby co najmniej 2/3x w tygodniu, ale ile można łososia ciągle? Mimo, że go uwielbiam to trochę mi się znudził.
Macie może jakieś innowacyjne pomysły na otręby? Bo opuściła mnie wena i jak dzisiaj przeglądałam mój "katalog" dań otrębowych to nic mi się nie podobało... Nawet mielone dzisiaj wyglądały "nie tego". Eh... Uciekam spać teraz. Od jutra mam cięzkie kucie do egzamin z postępowania karnego. mam nadzieję, że ta opuchlizna zejdzie, bo naprawdę nie wiem co się dzieje...
Buziaczki Kochane!
|
|
|