Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cannes- Eva Longoria Freida Pinto
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-26, 00:33   #1
marusia9994
Raczkowanie

Red face

cannes- Eva Longoria Freida Pinto

Wątek będzie przedstawiał moje makijażowe konfrontacje z gwiazdami obecnymi na gali Cannes w 2012r. Najpierw zapoznam was z sylwetkami gwiazd obecnych na czerwonym dywanie, ich pięknymi makijażami, kosmetykami przez nie używanymi i być może techniką wykonania makijażu, by potem skonfrontować to z moimi umiejętnościami w sztuce makijażu
Zapraszam do uważnego śledzenia wątku

logo_festival_cannes.png

Oto pierwszy makijaż Evy Longorii. Napewno znacie ją z z reklamy farb Casting Creme Gloss firmy L'oreal oraz serialu,,Gotowe na wszystko"-mi osobiście serial ten się bardzo podobał. Ale do rzeczy Eva Longoria poza pięknym strojem ma coś jeszcze co przyciąga naszą uwagę a mianowicie pięknie pomalowane oko. Na zdjęciu patrzy tak zadziornie że niejednego mężczyznę uwiodła spojrzeniem.Ona to umie podkreślić urodę -pomyśli niejedna patrząc z zazdrością. Postaram się odwzorować jej makijaż ...mam nadzieję że mi się to uda..Zapraszam najpierw do obejrzenia fotki przedstawiającej Evę Longorię:
MV5BMjE5ODU0NzIxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTI0NzYyMw@@._V1._SY314_CR18,0,214,314_.jpg

Fotografia ta pochodzi ze strony: http://www.imdb.com/name/nm0519456/

Edytowane przez marusia9994
Czas edycji: 2012-06-05 o 01:32
marusia9994 jest offline Zgłoś do moderatora