Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-26, 08:43   #2016
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
aga no właśnie chcemy tak spokojnie- posiedzieć, popiknikować, może poopalać właśnie na spacer też mogą być miejsca. ogólnie to am być taki spokojny, leniwy dzień na świezym powietrzu
To ja bym wybrała zagrode sielska albo własnie jziorko nyskie ooo albo moze do sobótki mozna by pojechac tez fajnie jest
Opowiedz jak wrocisz gdzie byliscie i baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
jeju jaka jestem wściekła.. a już miałam piękny humor. Po szkole pojechałam na zakupy, spędziłam 2h w jednym sklepie, potem kupiłam truskawki i ser coby na jutro mamci upiec sernik z truskawkami, różę, sporo latania, no nieważne, potem poszukałam najlepszego przepisu, odczekałam aż pojadą do sklepu i od razu zaczęłam piec, potem zmywać furę (naprawdę, ogromną) naczyń z obiadu i ogółem wszystko na szybko szybko bo miała być niespodzianka. Nie dość że wrócili 30 minut przed upieczeniem się to jeszcze tata zaczął się na mnie drzeć o to że puszczam wodę zamiast wykorzystać z butli, że nie myślę i jestem głupia (ciekawe jak ja to miałam zrobić, butla jak połowa mnie, wypełniona po brzegi gorącą wodą, ja tego przechylić nie mogę, co dopiero do zlewu wlać) no i się wkurzyłam, miało być super fajnie, jutro niespodzianka, a wyszło do dupy, wkurzyłam się, rzuciłam gąbką i poszłam w cholerę, niech sobie sam zmywa pół kuchni naczyń (nawet nie bo większość już umyłam, tylko wypłukać trzeba)... no przykro mi się zrobiło
Nie dziwie sie, ze CI sie przykro zróbiło...chciałas dobrze , niepotrzebnie awanture zrobili;/;/
NIe przejmuj sie
Cytat:
Napisane przez Funit Pokaż wiadomość
minthema - nie dziwię się, też by mi się przykro zrobiło, chciałaś ich miło zaskoczyć i w sumie zostałaś 'za to' ukarana

Kurczę, sesja w toku, boję się że przytyję jak zawsze w czasie sesji ;p
Z sukcesów - biust mi się zmniejszył i jakoś tak- wyładniał mieszczę się już w swoje poprzednie staniki! Oby tak dalej- najlepiej do 75D, ewentualnie małe 75E
I tak masz duze piersi
Powodzenia w sesji zycze i tak podpowiem z własnego doswiadczenia jak masz cos przegryzac podczas nauki postaw na owoce

Dzien dobry
Wczoraj z kumpelami imprezowałam obudziłam sie juz o 8 bo mi sie pic chciało i juz zasnac nie mogłam
No, ale to dobrze posprzatam troszke, pocwicze i moze pojde sie poopalac troche, mam nowy przyspieszacz z avonu wiec czas wypróbowac
Jaki dobry humor mam dzisiaj
Wogóle do 16 czerwca musze cwiczyc i dietkowac na maksa, bo nie dosc ze zjezdza sie rodzina na mojej mamy imieniny to jeszcze w ten sam dzien bedzie duza impreza gdzie bada wszyscy znajomi nawet Ci daaawno nie widziani i mam zamiar wyglądac juz jak milion dolców
No dobra niech bedzie..jak pół miliona:

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-05-26 o 08:45
aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora