Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado
aga no właśnie chcemy tak spokojnie- posiedzieć, popiknikować, może poopalać właśnie  na spacer też mogą być miejsca. ogólnie to am być taki spokojny, leniwy dzień na świezym powietrzu 
|
To ja bym wybrała zagrode sielska albo własnie jziorko nyskie ooo albo moze do sobótki mozna by pojechac tez fajnie jest
Opowiedz jak wrocisz gdzie byliscie i baw sie dobrze
Cytat:
Napisane przez minthema
jeju jaka jestem wściekła.. a już miałam piękny humor. Po szkole pojechałam na zakupy, spędziłam 2h w jednym sklepie, potem kupiłam truskawki i ser coby na jutro mamci upiec sernik z truskawkami, różę, sporo latania, no nieważne, potem poszukałam najlepszego przepisu, odczekałam aż pojadą do sklepu i od razu zaczęłam piec, potem zmywać furę (naprawdę, ogromną) naczyń z obiadu i ogółem wszystko na szybko szybko bo miała być niespodzianka. Nie dość że wrócili 30 minut przed upieczeniem się to jeszcze tata zaczął się na mnie drzeć o to że puszczam wodę zamiast wykorzystać z butli, że nie myślę i jestem głupia (ciekawe jak ja to miałam zrobić, butla jak połowa mnie, wypełniona po brzegi gorącą wodą, ja tego przechylić nie mogę, co dopiero do zlewu wlać) no i się wkurzyłam, miało być super fajnie, jutro niespodzianka, a wyszło do dupy, wkurzyłam się, rzuciłam gąbką i poszłam w cholerę, niech sobie sam zmywa pół kuchni naczyń (nawet nie bo większość już umyłam, tylko wypłukać trzeba)... no przykro mi się zrobiło 
|
Nie dziwie sie, ze CI sie przykro zróbiło...chciałas dobrze , niepotrzebnie awanture zrobili;/;/
NIe przejmuj sie
Cytat:
Napisane przez Funit
minthema - nie dziwię się, też by mi się przykro zrobiło, chciałaś ich miło zaskoczyć i w sumie zostałaś 'za to' ukarana
Kurczę, sesja w toku, boję się że przytyję  jak zawsze w czasie sesji ;p
Z sukcesów - biust mi się zmniejszył i jakoś tak- wyładniał  mieszczę się już w swoje poprzednie staniki!  Oby tak dalej- najlepiej do 75D, ewentualnie małe 75E 
|
I tak masz duze piersi
Powodzenia w sesji zycze i tak podpowiem z własnego doswiadczenia jak masz cos przegryzac podczas nauki postaw na owoce
Dzien dobry 
Wczoraj z kumpelami imprezowałam obudziłam sie juz o 8 bo mi sie pic chciało i juz zasnac nie mogłam
No, ale to dobrze posprzatam troszke, pocwicze i moze pojde sie poopalac troche, mam nowy przyspieszacz z avonu wiec czas wypróbowac
Jaki dobry humor mam dzisiaj  
Wogóle do 16 czerwca musze cwiczyc i dietkowac na maksa, bo nie dosc ze zjezdza sie rodzina na mojej mamy imieniny to jeszcze w ten sam dzien bedzie duza impreza gdzie bada wszyscy znajomi nawet Ci daaawno nie widziani i mam zamiar wyglądac juz jak milion dolców
No dobra niech bedzie..jak pół miliona:
Czas edycji: 2012-05-26 o 08:45
|