2012-05-26, 20:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cześć Dziewczęta 
Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Mamy 
Biedroneczka współczuję przeżyć,ale teraz na pewno będzie już dobrze. Odpoczywaj 
Immortal trzymaj się dzielnie i pamiętaj- Ty i dzieci jesteście najważniejsi. Ja przeżyłam kiedyś ( w sumie niedawno temu) toksyczny, wyniszczający związek, który trwał 9 lat... Ty masz gorzej, bo są dzieci, a co za ty idzie trudniej, ale czasem nie warto. Nie warto poświęcać się dla kogoś kto na to nie zasługuje. A może Twoje odejście spowoduje, że on się opamięta. Ale musisz być twarda! Trzymam kcuki 
Cytat:
Napisane przez Mystiquee
Dziewczyny widze, że nie tylko ja mam takie akcje z tż...
Tak sie dziś pożarliśmy, że musiałam wziąc paracetamol od bólu głowy..
Wiem, że jestem nieznośna..wiem to, ale on nie stara sie mnie w ogóle zrozumieć. Mam wrażenie, że w ogóle nie dochodzi do niego, że w ciązy jestem  zero cierpliwości, zero zrozumienia, nic.
Pogodziliśmy sie wiadomo, od razu po kłótni, ale potem bolał mnie brzuch  przez niego!! Cały dzień dziś śpie, przez płacz i ból głowy.
No i straszne mdłości mnie meczą. Dziś mam koszmarny dzień 
|
Biedulko Staraj już się o tym nie myśleć, pamiętaj, że dzidzia wszystko odczuwa. Jutro będzie lepiej
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
|
|
|