Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-27, 14:53   #893
Scarrabeo
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
A co do mycia odżywką- zwlekam sama ze spróbowaniem pierwszy raz, bo moje włosy to takie przetłuszczaki. I to wygląda tak: czekam na dni kiedy nie będę wychodzić za bardzo z domu, żeby w razie klęski nie pokazywać się, ale gdy mam więcej wolnego to olejuję, a nie odważę się zmywać oleju odżywką
A jakimi odżywkami już myłaś? Ja na razie do wyboru mam Isanę babassu i balsam Mrs. Potter's z aloesem
U mnie jest problem właśnie z olejowaniem, bo moja kolekcja olejowa to dosyć ciężka artyleria, jeżeli chodzi o zmywanie. No i z reguły olejuję co noc, a myję rano. A że rano mało czasu na poprawki i powtórne mycie, bezpieczniej jednak jest myć szamponem.
Podsumowując: chciałabym, a boję się.

Poprzednie siedem razy () odbywało się głównie Pottersami- arnikowym, aloesowym i ginko (aloes najlepiej się sprawował, a arnika w Auchan najtańsza i najładniej pachniała ). Pottersów już nie mam, bo zużyłam w międzyczasie jako b/s, więc dzisiaj była Isana babassu. I bardzo miło się z nią współpracowało.

Pod koniec tygodnia powinnam ją skończyć, to opowiem o efektach.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora