2012-05-27, 14:07
|
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Amber25;34348447]
Cytat:
Napisane przez chwast
Wiesz jak ktoś widzi taką osobę, smutną, siedzącą pod ścianą to wątpię aby się nią zainteresował - zwłaszcza, że 17latki to powiedzą "oo dziwak".
Wiesz dla mnie jak ktoś tak mówi w Liceum Ogólnokrztałcącym to jest totalnym DEBILEM i KRETYNEM w końcu nie zna nikt mnie i moich traumatycznych przeżyć i tego że zmuszam sie żeby wogóle tam pójsc to jest duży wyczyn.... choc może masz racje w końcu w Polsce jest dużo takich ludzi dlatego mamy takie rządy a nie inne... ale nie o taka rade mi tylko chodziło...
|
Słuchaj ja też mam problemy, ale nie muszę siadać pod ścianą i płakać jaka to ja biedna i nikt mnie nie rozumie. Niektórzy mają lepiej niektórzy gorzej. To na jaką radę czekalas? Bo nie rozumiem, ja nienawidzę przebywać wśród ludzi, nie raz chciało mi się beczec przy tablicy, ale nigdy tego nie okazalam. Każdy kojarzy mnie jako wiecznie uśmiechnięta i zabawna osobę, lgnie do mnie. Nie każdy musi wiedzieć co mi się złego przytrafiło, ludzie nie lubią być smutni więc nie lubią smutnych ludzi
Sent from my SK17i using Tapatalk
|
|
|