2012-05-28, 13:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
Napisane przez irenkaaa
strasznie malo bagazu
pamietam ze kolezanki co do stanow lataly to zawsze mialy jakies 30-32 + 10-15podrecznego ... No ale one albo lufthansa albo czyms innym ale nie lotem to pewnie dlatego.
Coffee zobacze z ta bateria jak wejde na kompa bo z tel pisze
gardlo mnie strasznie boli
jestes w szczecinie ? Sprobuje znalesc w ktorym sklepie to mozesz dokupic ale na jagielonskiej jest jakis fotograficzny spory z tego co pamietam
co do kart jak masz jedna to napewno dokup
ja mam chyba 1 albo 2 8gb i jakies 2 -3 4gb ..
Ale ja na 3 aparaty
tyle ze lepiej miec wiecej kart niz jedna duza bo niech sie cos zepsuje/zatnie /zginie to zawsze to mniej zdjec tracisz (oczywiscie jesli nieda sie odzyskac z karty jakims programem)
wogole to dziendobry bobry
czuje sie strasznie
Na dworze upal a ja mowic nie moge  no i czuje sie oslabiona
milego dnia
|
Irenko, bagaże chyba są odgórnie ustalane, bo Lufthansa też ma rejestrowany 23kg i podręczny 8kg i te same wymiary No chyba, że klasa biznes, wtedy do 32kg 
Cytat:
Napisane przez irenkaaa
coffee to ze bierzesz same letnie rzeczy to i tak zobaczysz ze bagaz na styk
dlatego ze walizka ciezka
ja od jakis 3 lat juz tylko z torba na kolkach ktora wazy moze 1,7kg i jest pojemna
patrz tez jakie wymiary podrecznego wymagaja
mysle ze dokupisz baterie
albo serwis panasonica ale oryginalna moze byc drozsza ja za swoja nikona okolo 50e placilam inne za 30byly tzn ... Odpowiedniki nieorginalne
jakie brat obiektywy ma ? Bo jak tylko 18-55 to jak juz bedziesz chciala zrobic zdjecie czegos co jest dalej to zapomnij
|
A nie gniotą Ci się rzeczy w torbie? Bo oni zawsze w tych samolotach nie szanują tych bagażów, rzucają byle jak, ściskają... Już dwie walizki zniszczyłam, jak leciałam... Ta ostatnia tylko się uchowała cała, ale jest porządna, ale niestety też ciężka, a za mała dla mnie na teraz.
A brat ma taki zwykły obiektyw, co był w zestawie.
Cytat:
Napisane przez irenkaaa
coffee znalazlam ta baterie
nawet niedrogo wychodzi
|
Dziękuję
|
|
|