Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-28, 12:15   #949
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
A ja z maluszkiem( po porodzie) leżałam na 8 osobowej sali i wcale tak fajnie nie było... Jak Julka plakała w nocy, to widać było, że innym to strasznie przeszkadza i wogole takie napięcie się robiło...niby dziewczyny fajne, ale naprawde BARDZO różne środowiska, niektóre miłe, a niektóre, to takie, że bez kija nie podchódź, więc bywało różnie... treaz bardzo bym chciała leżeć na jakiejś mniejszej, ale na takich chyba kładą tylko po cesarce?
ooo matkou nas po cc są dwójki a po sn trójki max. Ale sama nie chciałbym leżeć. Z tym, ze zawsze jest element ryzyka kto się trafi

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
My też chcemy chłopca. Dziewczyny w którym właściwie tygodniu lekarz może stwierdzić jaka jest płeć dziecka ??
mój podaje po skończonym 12tc jeśli małe rozwija się terminowo i dobrze się ułoży, a czasem nie wiadomo do końca. zależy od sprzęt, doświadczenia lekarza i ułożenia dziecka.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora