Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Slimex 15
Wątek: Slimex 15
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 14:00   #1036
Margaritte
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
ha ha ha kochaniutka , fajnie że już bedziesz z nami

a nocki to się zaczną i nie tylko z kurami , jak bedzie tylko świtac bedziesz wstawać

trzymaj się cieplutko i wracaj do nas i skrob cos , ile kg? wymiary proszę podać
Kochana Ja wstawać nawet nie muszę - bo nie mam kiedy się położyć pracuję na nocną zmianę od 22-06, a kiedy wracam do domku czeka już na mnie pełna energii córeczka. A że mój Pan pracuje na rano tak mi pozostaje spełnianie się w roli mamy co kocham ) ... także w ciągu dnia śpię ok 3h i to najczęściej dopiero po południu )

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

To teraz troszkę o mnie:

Przez ostatnie półtora roku po porodzie spadło ze mnie 15kg. Ale wszystko dzięki wyrzeczeniom i poświęceniom. Akurat mój organizm ma duże tendencje do tycia więc musiałam baaaardzo się pilnować. Teraz zbliża się lato - a w sumie to już słońce za oknem i już nie mam siły czekać kolejnego roku na kolejne 15kg.

A więc ( aż wstyd publicznie się do tego przyznawać )

WAGA - 74,2kg
WZROST - 157cm
BMI - 30

z pomiarów chyba to co najważniejsze:
BIODRA -111cm
PAS - 110cm
KLATKA -104cm

Moja największa zmora BRZUCH

I tak trafiłam do was w poszukiwaniu pomocy. Oto jestem.

Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę więc teraz już tylko z pełnym entuzjazmem