2012-05-28, 14:39
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
[QUOTE=dominej;34364970]Dziwczyny ktoś mi podmienił dziecko!!!!!! Normalnie od piatku jest nie-do-poznania - ciągle marudzi, jęczy, mało je, mało śpi... Juz nie wiemy co robić. NIczym sie na dłużej nie zajmie - nawet noszenie na rękach nie działa. Wczoraj normalnie musiałam a uśpić wieczorem lulając na rękach - pierwszy raz od urodzenia!!! Mam nadzieję, że to zęby - chociaż przy tych dolnych jedynkach które już ma tak nie marudziła... No bo troszke jej charczy w nosku - jakby katarek ale tak głęboko - więc to może od ząbków?? Mam nadzieję, że nie przeziębienie.
W ogóle jutro mamy iść z wynikami badań - kolejne podejście do szczepienia - ale jak taka maruda to nie wiem...
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
My tak mieliśmy przez prawie cały poprzedni tydzień, tylko u nas marudzenie włączało się po południu i trwało do 22-23, co normalnie idzie spać o 20. Minęło, chory nie jest, zębów nadal brak....przyznam się że w desperacji odprawiłam rytuał jaki podała Ggora w klubie Na drugi dzień było już dobrze, chyba zacznę wierzyć w zabobony
Witam poweekendowo
Goldi odnośnie fotelika, myślisz że opłaca się dać te 500-600zł więcej za isofix? My myśleliśmy ale chyba jednak kupimy bez, w tym samochodzie mamy, w poprzednim nie było a w następnym kiedyś tam....
Co do prowadnic sprawdzają się w uchylnych oknach, my osobiście nie mamy bo po prostu zwykłe były tańsze, a to nie nasze mieszkanie
Czas edycji: 2012-05-28 o 14:41
|
|
|