2012-05-28, 13:55
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Dzień dobry cześć i czołem!ale pędziecie, ostatni raz czytałam Was chyba na szybko w piątek a tu tyle do nadrabiania...
Przeleciała pobieżnie i widzę,ze nie jestem sama, Mały w piątek po kąpaniu dał takiego czadu,ze ho ho.Nigdy po kąpieli nie marudził, ładnie zasypiał a rozwył mi się na godzinę, dopiero noszenie na rękach pomogło i jakos usnął a dodam,ze na rekach nigdy nie usypiał.Brzuch miękki gorączki brak.W sobote było ok, wczoraj bylismy na Komunii takze trochę pomarudził ze zmęczenia ale generalnie ok a jakieś 1,5h temu była powtórka z piątku.Był śpiący wyszłam na dwór i do wózka ale wózku nie, poszłam do domu, cyc nie, rece nie, brzuch miekki, gorączki brak ponosiłam znowu hyc na dwór i wreszcie w wózku padł (trwalo to ok 1h).Zębów nie widać juz nie wiem czy z nim do lekarza nie pójść jutro???
Dalia dzieki za info o truskawkach, nie będe sie w takim razie rzucała od razu na 1kg
Princ ale slicznotka!
Któraś pytała się o pilota z fp, naszego dalej bardziej interesują nasze piloty, generalnie gra,śpiewa,świeci ale Małego jakos szczególnie nie jara.
My kupilismy na DD garnuszek na klocuszek.
I nie wiem co jeszcze miałam pisać..
aaa dzisiaj   :par ty: pół roku kończymy
|
|
|