2012-05-28, 14:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
izazula dokladnie,niania to co innego,my w miedzy czasie musimy posprzatac,ugotowac i tak dalej....wtedy moja tez bawi sie sie sama,ale generalnie staram sie jak najwiecej z nia robic, kolorujemy,hustamy sie na hamaku,tzn laski sie hustaja,oli obejmuje mele i ja je bujam,staram sie dopoki chce sie z matka bawic,pozniej bedzie chciala tylko z dzieciakami i wtedy mysle ze byloby mi glupio ze juz teraz ma kogos innego do zabawy,ja w sumie odpoczywam na dworze bo tu u nas tyle dzieciakow,ze ja meli tylko pilnuje a mloda sie bawi z nimi badz ktos tam zawsze na nia patrzy wtedy mam chwile odpoczynku,ale ja sie lubie z nia bawic,dzisiaj np wyjelam basen z kulkami i wstawilam ta nasza zyrafe z fisher pricea i zyrafa wypluwala kulki a my nurkowalysmy w tych wszystkich kulkach i szukalysmy tych mniejszych od zyrafy,ubaw miala wielki
|