2012-05-28, 15:45
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Cytat:
Napisane przez phdwao
super wieści 
ja nie dam za wygrana nauczę sie jeszcze w ciąży
ale sie objadłam truskawkami 
|
Dziękuję
Ale ambitna jesteś może to mnie zmotywuje
Cytat:
Napisane przez Maciejka__
Świetne wiadomości,  a skoro nie jest przekarmiony, to znaczy, że jesteś odpowiedzialną mamusią i udaje Ci się zapanować nad tą glukozą.
Też skojarzyłam te objawy z AZS, ale wtedy chyba miałby też problemy z twarzą  i resztą ciała, a Soleilka napisała tylko o nogach. Dlatego leczeniem powinien zajmować się jeden mądry dermatolog, bo każdy kolejny zaczyna od tego samego.
O istnieniu wielu chorób dowiedziałam się dopiero szukając informacji o skutkach ubocznych stosowania encortonu i wiem, że niektóre z nich są straszne.
|
Dziękuję
Też mnie to podbudowało,. że się nie męczę na darmo
Moja koleżanka ma AZS i zmiany głównie na ramionach, przedramionach i dłoniach, może nie zawsze muszą też być na twarzy. Co do kuracji sterydami to rzeczywiście mają sporo skutków ubocznych, ale niekiedy wyjścia nie ma i zgadzam się - dobry, doświadczony dermatolog to podstawa
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez phdwao
kupiłam synkowi grającego konika morskiego  a on chyba się cieszy bo mi zaraz brzuch rozerwie 
|
Ale super, że mu się podoba
Gdzie kupiłaś? na All?
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN
Super, gratulacje  Masz niesmialego synka 
|
Dziękuję
Taki wybiórczo nieśmiały- tylko buziaka nie chciał pokazać, bo siusiakiem i jajkami świecił równo  
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------
Cytat:
Napisane przez nadalka
karolina  za wizytę  a ja nie jadłam jeszcze w tym roku truskawek, ale za to bym zjadła pierogów z mięsem 
|
Dzięki
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

|
|
|