Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - depresja poporodowa a ta wcześniej przebyta.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-29, 14:04   #26
żurawinka
Zakorzenienie

Dot.: depresja poporodowa a ta wcześniej przebyta.

Cytat:
Napisane przez sailormaary Pokaż wiadomość
Ja na jednym wątku byłam, jakiś czas, ale mam wrażenie, że moje wpisy są ignorowane, no ale może polecisz mi jakiś? Już prawie wszystko mąż kupił co mu na liście wypisałam Więc pod tym względem jest ok Wszystko czeka na dzidziusia Tylko zamiast większy porządek robi się coraz większy bałagan... ;/ Ja nie mogę sprzątać w każdym razie tyle co pranie powkładam do szafy albo coś a on to nie bardzo z porządkami sobie radzi
Wątków jest mnóstwo, jeśli byłas na takim gdzie mamy jeszcze nierozpakowane, to poczekaj aż urodzisz i wpisz się do mam czerwcowych Ja miałam tak że byłam wpisana do mam styczniowolutowych a po urodzeniu nawet niezauważyłam że pomyliłam sie i wpisałam na marcowe ale wyszło ok, po prostu powolutku załapiesz temat, a potem trudno Cie będzie od kompa odciągnąć
Do bałaganu trzeba przywyknąć albo się zajeździć żeby było idealnie cały czas moim zdaniem

Psychoterapia to dobre wyjście, nawet prywatnie jesli się ma pieniądze. Najważniejsze jest zdrowie. Musisz sama siebie przekonać że zawsze jest wyjście, nie jsteś sama, w gorsze dni pałeczkę przy dziecku przejmie mąż, masz wsparcie.
Mi kiedys pomogła "Potega podświadomości" Josepha Murphy'ego, w skrócie zmienia podejście/myślenie na bardziej pozytywne.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując