Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-29, 15:32   #295
Maciejka__
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mi chodzi o takie na zasówke z ktorych sciaga sie powietrze odkurzaczem zeby jak najmniej miejssca zajmowało. Ale ja bym powietrza nie sciagała. Choc moze faktycznie lepiej w karton?
Jedno nie wyklucza drugiego. I dzięki za pomysł - muszę zamówić te worki.
Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
dzisiaj wchodzimy w 36t.c czyli 9miesiąc!!!
Gratuluję.
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Przede mna jeszcze 11 dni roboczych i przechodze na macierzynski!
Dasz radę!
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Hej . Już jestem . Czuje się średnio, jestem wykończona tymi tabletkami,kroplówkami, łóżkiem szpitalnym i tym ich strasznym jedzeniem . Chociaż akurat jedzenie było ostatnią rzeczą o której myślałam . Dziękuje za kciuki . Większą relacje zdam jak troche dojde do siebie.
Witaj.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
aaaa dziewczyny, trzymać kciuki proszę, bo ktoś z firmy odezwał się do małża, że ma do oddania ZA DARMO fotelik maxi cosi citi. Chciałam cabrio fix co prawda, ale jak za darmo to citi byśmy wzięli, bo wcale nie jest zły
Ok - .
Ja ostatnio "niechcący" kupiłam Cabrio Fix za 50 zł (niestety + 40 zł za przesyłkę kurierską). Dodam, że ten wyczyn miał miejsce kilka dni po zakupie NOWEGO fotelika za 489.
Aż wstyd mi było się do tego przyznać tż-owi i mamie, ale fotelik trudno byłoby ukryć, więc w końcu musiałam. Zrezygnowałam z robienia większych zakupów po przebudzeniu i przed zaśnięciem. Skoro już kupiłam, to niech wozi go w swoim samochodzie tż i sprzedamy, jak córcia wyrośnie.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Pocieszam się tym, że te foteliki kosztują znacznie więcej i może uda mi się odzyskać całą kasę.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora