Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-29, 17:48   #320
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
witam mamusie w nowym wątku
znowu będę musiała was nadrobić...

nie wiem czy zauważyłyście moje zniknięcie ale w sobotę z samego rana po raz 4 wylądowałam w szpitalu i to znowu z atakiem kolki nerkowej
było ciężko, ale na szczęście szybko się mną zajęli, dostałam kroplówkę z lekiem przeciwbólowym (nie pamiętam nazwy), który sprawił że czułam się jak naćpana ale nie bolało.
Niestety dużo przy tym ataku wymiotowałam co mimo brania fenka spowodowało u mnie skurcze i skróciła mi się szyjka do 29 mm. Musiałam w razie "W" zgodzić się na cesarkę, ale na szczęście obyło się bez.

Dzisiaj mi pobrali już wymaz, bo w razie kolejnego ataku szyjka podobno nie wytrzyma i będę musiała rodzić. Za dwa tygodnie mam iść do kontroli gdzie prawdopodobnie zaczną mi podawać sterydy na rozszerzenie płucek malutkiej. Niestety w tym przypadku krążek nie da sobie rady i nawet mi go nie założą tak się boję

oby się ten scenariusz nie sprawdził.
Dzisiaj mnie wypisali do domu.

oczywiście mam zakaz dźwigania, przytulanek i napinania brzucha, ale mam chodzić bo dalej w prawej nerce mam zastój z piasku i jednego kamienia

Trzymajcie za nas mocno kciuki,
i lecę was nadrabiać
Biedna, trzymam za Was kciuki. Musi byc dobrze!

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora