|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 11
Cytat:
Napisane przez martinia
ja mam niedobrane... bo prawie wszystkie wygrane i musiałam dobierać z tych co były do wyboru  i właśnie mam takie większe, ale przy mojej ręce są ok. moja przyjaciółka ma bardzo delikatne dłonie i faktycznie małe charmsiki ładniej się na niej wyglądają
Rudaaa90 pstrykłam kilka zdjęć, ciężko tak sobie samej.. ale jakiś obraz będziesz miała  ja sobie ją skróciłam o kilka ogniw (przełożyłam zamykające ostatnie większe oczko) i dlatego tak one dyndają przy zapięciu.. jeśli mam być szczera to powiem, że nie kupiłabym tej bransoletki za taką cenę (akurat miałam to szczęście ją wygrać  , inaczej zdecydowałabym się na 'zwykłą'). płaci się w dużej mierze za to serducho, które długo mnie denerwowało bo jest dość spore, na szczęście można je odczepić. fajne jest w niej to okrągłe duże zapięcie.
|
dziękuję za tyle zdjęć właśnie ja mam już 2 zwykłe bazy i chcę teraz taką udziwnioną trochę tylko cena faktycznie trochę straszy, ale cóż... chyba się jednak zdecyduję, pójdę jutro może do kruka i przymierzę...