2012-05-30, 19:40
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez cooone
Ja codziennie na wpół do ósmej 
Ale wiem dlaczego tak padam... @ jutro! Za mało wody, za dużo kawy.
-50% na kosmetyki TheBalm o ile dobrze pamiętam 
|
Ja ostatnio mam odwyk kawowy. Ciężko mi jest, bo mam ekspres ciśnieniowy w domu. Za to staram się właśnie dużo mineralnej pić. Zalecają 1,5l samej tylko wody, a ja nie jestem w stanie póki co nawet litra spić...
O jaaa... Czemu wcześniej nie mówiłaś? Zawsze to jakieś 25 zł w kieszeni by było Zresztą- zanim ja się do M wybiorę, to zdążę uzbierać pełną kwotę ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez queencarrot
W ogólnym rozrachunku wypiłam dwanaście kaw i pięć RedBulli 
|
I nie byłaś zejszłaś na zawał? Matko, boję się Ciebie 
Cytat:
Napisane przez zlakobieta
Ja też bym chętnie zobaczyła. Uwielbiam zdjecia ślubne
Z laserem, to faktycznie ryzyko. W dodatku trzeba mieć świadomość, że to nie jest depilacja "na zawsze" Po jakimś czasie włoski odrastają. U jednych dzieje się to szybciej, u innych po dłuższym czasie, ale zawsze
Moja znajoma jest z wykształcenia kosmetologiem i prowadzi szkolenia m in. z epilacji laserowej. Sobie zrobiła tylko bikini, bo stwierdziła, że więcej nie ma sensu.
Najlepiej to wychodzi, gdy ktoś ma bardzo jasną skórę i bardzo ciemne, grube włosy.
|
Jutro postaram się wrzucić z 2-3 fotki 
No właśnie- a ja mam śniadą karnację, a w włoski raczej z tych lichszych Ale nie ukrywam- te ich obietnice kuszą niesamowicie! Świat byłby piękniejszy, gdyby nie trzeba było się golić
|
|
|