Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 19:58   #327
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

Hehe Cytrynka, ja tez mam banana na twarzy jak Ania spi /zasnie bez smoka. Zbyt czesto sie to jednak nie zdarza. Pamietam ze Mravka pisala ze zawsze po zasnieciu wyciaga smoka. Mravko - ciagle tak robisz? Dziala to? Robson sie nie wybudza potem i nie wola o smoka?
ja nie wyciagam smoczka, sam go wypluwa po jakims czasie a w nocy czy w dzien nie budzi sie z jego braku
Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
my juz po obiedzie ... dzisiaj Julcia naszczescie pozwolila mi wszystko wczesniej sobie przygotowac - wsadzilam ja w lezaczek i grzecznie obserwowala zabawki, kalendarz na scianie, albo co ja robie maz wrocil o 16.30, dostalam kilo truskawek, juz polowe wciagnelam dokonczylam obiad, mala troszku pomarudzila, ale nie tragicznie teraz przysypia wymeczona gadaniem ze mna i buziaczkowaniem

Ja tez staralam sie od poczatku Jule przyzwyczajac do normalnych odglosow w dzien - odkurzam, sprzatam, tylko pilnuje zeby cos nie huklo np, zeby mala sie nie wystraszyla po prostu ale podczas zasypiania wiadomo, ze ciezko ...

a woda zimna czy ciepla?
u nas w porze obiadowej Wiktorek jak zwykle nie spal ale wsadziłam go do leżaczka i spedzil tam godzine tylko go bujałam troche aby zabawki sie machały
teraz mlody po kapieli gada z maskotkami w swoim lozku jak co wieczor z reszta