Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 20:51   #4908
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Przede wszystkim ogromne gratulacje Ice, wyglądałaś pięknie, bardzo dziewczęco i delikatnie

Isa jestem strasznie zaskoczona, bo niby wspominałaś, że nie macie projektów, ale nie sądziłam, że tak to się potoczy.
Widzę jednak, że masz bardzo dobre nastawienie i trzymam kciuki, żebyś płynnie przeszła z jednego miejsca w drugie

Nina ja odstawiłam tabletki jakoś pod koniec stycznia, wprawdzie nie do końca z powodów zdrowotnych, bo oprócz cellulitu i delikatnego zatrzymywania wody (chociaż po zmianie na Yasminelle to ostatnie zniknęło) nic mi nie dolegało to jednak wiedziałam, że kiedyś nadejdzie ten moment i strasznie się bałam skutków odstawienia. Niestety mnie nie ominęło Przed tabletkami nie miałam większych problemów z cerą, w trakcie brania buzię miałam wręcz idealną a teraz...Ech szkoda gadać Wysypuje mi twarz, dekolt, plecy, ramiona...Może jestem przewrażliwiona, ale strasznie mnie to dobija
Poczekam jeszcze 2-3 m-ce maks i jeśli nie minie to pójdę do dermatologa.
Poza tym zauważyłam ostatnio, że bardziej wypadają mi włosy, ale nie wiem czy to mogę zwalić na odstawienie czy to wynik stresu, którego mi ostatnio nie brakuje.
No i najgorsze z tego wszystkiego to chyba jednak ten brak wygody i pewności

Wszystkim wyjeżdżającym życzę udanego wypoczynku

Kupiłam sobie ten olejek TBS o zapachu Satsumy

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2012-05-30 o 20:53
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora