Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 22:27   #801
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Hej wieczornie tak!
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Aa! Miałam Wam opowiedzieć co dzisiaj mi Mam opowiadala
Jej koleżanka z pracy jest wdową i ma pewnego towarzysza. Nazwijmy go Jan. I mama Jana była chora i wylądowała w szpitalu i koleżanka Mami z Janem byli u niej w sobotę no i już było z nią źle. W niedzielę po południu pozbierali sie i pojechali do szpitala. I wchodza na salę a mamy p. Jana nie ma no i zonk.
I pytają gdzie jest a pielęgniarka na to: A to nikt Panstwa nie poinformował że Pani zmarła wczoraj? Godzinę po Państwa wyjściu ....

za☠☠☠iście nie?
Niestety znam takie sytuacje moja siostra miała prawie identycznie z z śmiercią teścia
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wow ale fotograficznie się zrobiło.

Cały dzień pisałam uzasa (podział majątku po rozwodzie - jestem bogatsza o nową i cenną wiedzę). Padam, ale zamiast wyłączyć kompa relaksuje się na wizażu.
A i kliknęłam kolejne ślubne buty To już czwarte w mojej ślubnej kolekcji. Ale te są najpiękniejsze, najlepiej pasują do mojego looku i z pewnością są ostatnie

Koocuur - pięknie Ci w sukni. Jestem ciekawa ostatecznego efektu w welonem i Twoją piękną kolią.

Gosza - spróbuj wrzucić choć kilka, dla nas może być na raty Dziś kilka, jutro kilka
Normalnie chyba będę miała przy Was kompleksy z tymi butami, jak na razie mam tylko jedne

A teraz sobie po nadrabiam...
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora