Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznań -ośrodek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 22:55   #27
201706121151
Konto usunięte

Dot.: Poznań -ośrodek

Hej, pozwolę sobie odświeżyć wątek i podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi ze szkołami jazdy w Poznaniu .
Na kurs chodziłam do Pegaza, generalnie polecam, chociaż denerwował mnie trochę fakt, że nie ma się przydzielonego jednego konkretnego instruktora. Poza tym, jeden pan, mimo że jest dobrym instruktorem i zwraca uwagę na wszystkie ważne rzeczy, haczyki, jest też bardzo niecierpliwy (niestety), szybko się denerwuje, czasem krzyczy . Więc moja opinia co do tej szkoły jest neutralna.

Na pewno NIE POLECAM szkoły Atut. Wykupiłam tam dwie dodatkowe godziny i były to najbardziej stresujące jazdy w moim życiu. Pan, który ze mną jeździł , bardziej niż na normalnym przekazywaniu mi wiedzy skupiał się na krytykowaniu innych szkół jazdy (co miało być aluzją do mojej szkoły). Negował praktycznie każde moje słowo, czynność, wszystko czego się nauczyłam. Po jeździe zwinęłam się jak najszybciej i popłakałam. To był wielki stres.

Dziś, zachęcona Waszymi opiniami w tym temacie na temat Lady Car, miałam pierwszą z dwóch dodatkowych jazd w tym ośrodku. Jestem zachwycona! Ubolewam, ze wcześniej nie wiedziałam o tej szkole, tym bardziej, że mieści się dwa przystanki ode mnie . Pan, który ze mną jeździł, ma anielską cierpliwość (a ze mną trudno wytrzymać, naprawdę), wszystko tłumaczył jak krowie na rowie, ani razu się nie zdenerwował, nie podniósł głosu, po prostu wspaniały człowiek! Szkoda, że ta szkoła jest tak mało znana, polecam ją każdemu, z ręką na sercu
201706121151 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując