Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-31, 08:09   #4003
anula_ga
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez natkaa Pokaż wiadomość
Najbardziej podoba mi się sformułowanie : "na prośbę klientów". Hmmm, klienci, którzy wołali o zmianę emulgatora... Bardzo edukowani, świadomi i wpływowi Ci klienci
A ja czytając ich wyjasnienie pomyślałam, że kliencie skarżyli sie na konsystencje maski i dlatego zmienili emulgator.
Tylko nie wiem co to ma do zmiany zapachu.......
Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że ten dizajn taki nieprzekonywujący
Przy okazji powiem Wam, że mam jakąś dziwną i niezrozumiałą niechęć do tak tu na wątku szeroko omawianych kosmetyków Alverde
Ale przeanalizowałam to i właśnie te kolorowe opakowania przywodzą mi na pierwsze skojarzenie opakowania farbek, flamastrów... coś że materiały plastyczne dla dzieci
Dziwne to, ale przez to wcale mnie do nich nie ciągnie; a i w ogóle mam lekką jakby niechęć do tego co z Niemiec pochodzi (H&M się w to wlicza
Czyli się sprawdza, że dźwignią handlu jest reklama (i marketing
Jakbys kiedys nabrała ochoty na potwierdzenie lub rozwianie swoich uprzedzeń do alverde to daj znak - coś Ci od nich podrzucę
Nie są to może kosmetyki o spektakularnym działaniu, ale niektóre naprawdę fajne.

Kurde dziewczyny - ta mącznica zrobi chyba wreszcie ze mnie człowieka

Edytowane przez anula_ga
Czas edycji: 2012-05-31 o 08:12
anula_ga jest offline Zgłoś do moderatora