Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-31, 09:53   #855
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Tzn ja mam umowę zlecenie.. co miesiąc mam nową. Ale dziś się kończy i już nastepnych nie bedzie
Nie mam 26 lat. No niby moge sie dopisać do rodziców a to troszke zajmie a ja musze do tego szpitala jechac dzis albo max jutro zeby sie załapać na wizyte za 3 tygodnie bo z miejscami tam mega kiepsko i kilka miesiecy sie czasem czeka
No nie wiem... pojade zaraz do pracy i zapytam czy da mi papier zebym tylko na dziś miała
Ale nie bedą Cię dzisiaj przyjmować, a z reguły o ubezpieczenie nie pytają przy zapisywaniu tylko przy wizycie. Nigdy mnie nie pytali jak się zapisywałam. A co do czasu ile trwa dopisanie do rodziców to po prostu idzie się do dyrektora czy kierownika, żeby wpisał albo wyrobił taką książeczkę i podbił więc to chyba nie tak długo. Zrobisz jak będziesz uważała jak Ci tylko podpowiadam i wydaje mi się, że w twojej sytuacji takie rozwiązanie byłoby najlepsze.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora