Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-31, 10:24   #378
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

ciekawskie te córy mamy jak nic

No widocznie coś w tym jest, że jak ktoś nie ma swojej rodziny to też takiej zdolności do zrozumienia innych... Mam nadzieję, że uda Wam się jakoś rozwiązać tę sytuację. Dasz radę!
Wytrwałości w pasji życzę

Już się starzeje mi dziecko jak nic

Rodzenie martwych dzieci to jest dla mnie jakaś maskara nie potrafię sobie tego wyobrazić. Czytałam relację jednej z mam majowo-czerwcowych, która przez to przeszła i aż płakałam
Moja ciotka miała dwa lata temu cesarkę i teraz też w lipcu będzie miała, odczekała właśnie tyle ile lekarz jej zalecił, a miała dużo badań zrobionych też ze względu na wiek (ma 35lat).
Smutny temat jak na nasze forum, ja znam kilka takich przypadków i jednak z biegiem czasu te Kobiety twierdzą ( mam w rodzinie taki przypadek),że była to dobra decyzja .....obojętnie jak by się zakończyły te ciąże i tak i tak to jest trauma straszna, ale poród sn patrząc przyszłościowo jest dla kobiety korzystniejszy, często też następny poród jest cc ze względu na strach o życie dziecka.Ja też nie potrafię tego ogarnąć, ale rozumiem dlaczego lekarze sugerują takie rozwiązanie.
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora