Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-31, 10:33   #880
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
musze dzis zrobic liste czego jeszcze nie mam czego nie zrobilam nieeeeeeeeeeeee
to od razu wrzuć tutaj, żebym wiedziała czego mi brakuje
moje zobaczysz przy okazji jutrzejszego zestawienia

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
to chyba wszystko mam - ksiega gosci kupiona - trzeba wybrac wzor i prześlą, pudelko nie jest takie wazne... ale zamowie. Fotoksiazka dla rodzicow!! Jestescie swiadkami, ze obiecuje, ze skoncze ja do niedzieli. A pozniej tylko dorzuce kilka zdjec z Zakopanego. Jak nie zrobie jej do niedzieli to nalezy mi sie lanie
Aaaaa... przypinki!!! Bozeeee....

O matko!!! jakie glupie sny...
Ja tez ostatnio mam sny okropne, ze TZ jest zlym czlowiekiem i w ogole nie liczy sie z moim zdaniem, chodzi na imprezy z nieznanymi mi ludzmi, nie zabiera mnie ze soba, jest opryskliwy i nieznosny
I budze sie rano i jestem na niego zla
Ja też czasem tak mam że coś mi się śni o TŻtcie złego a potem jestem cały dzień na niego zła

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mam jedną radę jak będziecie zamawiać online tablice rejestracyjne - kliknijcie dwie sztuki. Ja jestem taką lamą, że zamówiłam tylko jedną i teraz będę musiała osobno domówić i płacić za przesyłkę tylko jednej tablicy
Hej LAMO