Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-12, 18:27   #858
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007

Lea, mam takie samo zdanie na temat zakupów jak Ty!! Też mam zamiar już po mału kompletować to, co będzie mi potrzebne dla dzidzi bo raz że łatwiej co miesiąc wydać np 100 zł i pomalutku, pomalutku bez "turbulencji finansowych" zebrać wszystko. Tym bardziej że ja nie mam nikogo, kto ma teraz małą dzidzię i mogłabym ewentualnie te ciuszki dostać czy odkupić. Wszyscy już mają kilku lub kilkunastoletnie dzieciaki, tylko my tak się obijaliśmy . Poza tym mam zamiar jutro przelecieć się po lumpeksach, może wreszcie coś znajdę?? Ehhhh, nie potrafię tam szukać, ja nie wiem, czy ślepa jestem czy jak??

Dziewczyny, jeśli to nie jest tajemnicą to jakie macie mieszkania i jak w przypadku małych mieszkań (jak nasze ) chcecie sobie poradzić z urządzeniem dziecinnego pokoju? Bo na tą chwilę właśnie ten problem "spędza mi sen z powiek" . My mamy niby 54 m, 2 pokoje, kuchnia i łazienka ale widzę to w przyszłości strasznie niekomfortowo, bo mały pokój jest naprawdę mały, mamy zabudowę (szafę) na jednej całej ścianie, na drugiej stoi nasze łóżko i już praktycznie nie ma miejsca tylko w koło łóżka jakiś 1 m "luzu". Znów w tym drugim pokoju stoi TV, sofa, fotel no i biurko z komputerem, bo oboje go potrzebujemy w domu do pracy .

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora