Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zakupy kosmetyki/akcesoria 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-31, 16:04   #4176
milka-pilka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zakupy kosmetyki/akcesoria 2011

To i ja wstawiam moje ostatnie, robione aparatem z komórki, więc foty śrdnie

Kolorówka to:
1. Baza MAC Prep+Prime Face Protect Visage SPF50, 30 ml - 130 zł
baza jest niezła, podkład Bobbi Brown bardzo długo się na niej trzyma, długo utrzymuje mat i nie obciąża skóry twarzy. Jak z zapychaniem to nie wiem, bo używam dopiero od dwóch dni.
2. Bobbi Brown - cień do powiek Mahogany # 10 - chłodny brąz - używam do brwi albo do kresek (ten odcień chłodnego brązu idealnie pasuje do piwnych oczu) - (110 zł, Douglas)
3. Bobbi Brown - róż do policzków - Pale Pink # 9 - odcień uniwersalny, podobnież pasuje prawie każdemu U mnie daje efekt naturalnego, różowego rumieńca; ożywia zmęczoną cerę (115 zł, Douglas)
Miałam kupon na 40 zł w Douglasie, więc się skusiłam

Ostatnio z kolorówki kupuję tylko Bobbi Brown i MACa. Czasem Smashbox, Nars. Pozostałe firmy przestały mnie kręcić

I pielęgnacja naturalna:
Wielka maska glinkowa w tubie - kupiona za sprawą Holi Oli Mydełko z glinką różową zresztą też. Naturalne zakupy w sklepie online Biolander - ekspresowa wysyłka.
Maska Sanoflore jest moją ulubioną - glinkową oczyszczającą. To drugie opakowanie. Mimo używania innych naturalnych glinek - tę maskę lubię najbardziej. Daje wspaniałe efekty i mogą jej używać osoby z wrażliwą skórą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zakupu kolor.jpg (31,3 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zakupy naturalne.jpg (29,6 KB, 88 załadowań)
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora