2012-05-31, 21:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83
Hej 
Dzis bylismy u neurologa, bo u Szymonka w usg glowki po urodzeniu wyszlo, ze ma torbiel przegrody przezroczystej i pediatra mimo iz uspakajal, ze taka torbiel nie rosnie i ze nie slyszal jeszcze zeby cos sie dzialo u dzieci z taka torbiela jednak kazal zrobic kontrolne usg glowki.
No ale zeby zrobic usg glowki, trzeba isc najpierw do neurologa po skierowanie, wiec dzis wlasnie bylismy.
19czerwca mam to kontrolne usg glowki i potem znow wizyta u neurologa.
Poki co neurolog tez uspokoil, ze nie ma sie czym martwic ta torbiela i przy okazji zbadal Szymonka. Wszystko jest dobrze, Szymonek rozwija sie prawidlowo, ale podobno jeszcze za nisko unosi głowkę.
Ale nie kazal sie martwic i skontrolujemy to przy nast. wizycie.
No wlasnie. Ostatnio moj Filip sie rozpedzil i na wypastowanej podlodze wywinal orła. Policzek obity. A wczoraj wlazł w drzwi samochodowe. I oczywiscie ma ślad. Tak mi go strasznie żal bo to bardzo boli. Jak np nie raz wszedł w ścianę lub futrynę to płakałam razem z nim. No ale Filip lubi isc i zamiast patrzec sie przed siebie to patrzy za siebie
|
Mój Antek ma tak samo zamiast patrzeć przed siebie to patrzy za siebie ja tylko martwię się żeby kolejnych zębów sobie nie powybijał
Dobra laseczki znikam jak jutro znajdę chwilę między sernikiem a kotletem to zobaczę co u Was słychać
|