Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-01, 16:17   #198
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Hej przyszłe PMki od dłuższego czasu czytuję Wasz wątek, wątki więc postanowiłam w końcu coś szkrobnąć Na początek Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka U mnie też pogoda marna, cały czas leje z przerwami no i wieje eh jak ja nie lubię takiej pogody a miałam w planach iść dziś z TŻtem na rowerek ale może się jeszcze przejaśni mam taką nadzieję Teraz idę dalej pisać wstęp mgr a tak mi się nie chce ehh miłego dnia
Witam nową PMkę
Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Jesteśmy ze śląska ślub mamy zaplanowany na 20 lipca 2013 chcieliśmy 27.07 ale sala już była zajęta Jeśli chodzi o przygotowania to mamy już załatwioną sale, zespół, fotografa, musimy się jeszcze sprężyć i podpisać umowę z dj. Jeszcze musimy znaleźć jakiegoś fajnego kamerzystę ale to dopiero jakoś we wrześniu albo w wakacje będziemy się rozglądali może macie jakieś namiary na kamerzystę z górnego śląska? A jeśli chodzi o suknie to tak na razie się rozglądam na necie, allegro, jeszcze nie robiłam rundki po salonach planuje to zrobić na jesień tzn. biegać po salonach A może tak zakupić suknie od kogoś z drugiej ręki hmm będą mniejsze koszty ale cały czas jestem nie zdecydowana. NO ja tak mam Buziaki idę dalej szkrobać magistra heh
Skąd dokładnie jak można? Ja też ze Śląska

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8615
ta kupiłam tam, gdzie Mia poszłam z mamą po sukienkę na obronę i weszłyśmy przypadkiem, akurat pustka była - babeczki mówiły, ze to zrządzenie losu, bo wczoraj o tej porze była masakra
Jest piękna Ja w październiku się gdzieś wybiorę. A powiedz teraz już brali Twoje wymiary?? Bo ja liczę się z tym, że pewnie w październiku będę ważyć więcej niż pół roku później
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
dzień dobry

u Was też taka beznadziejna pogoda? :/

wpadłam tylko na chwilę pochwalić się Wam, że pierwsza część malowniczych robót zakończona dokupiliśmy dzisiaj z tżtem farby i będę malować dalej

a teraz uciekam uczyć się na egzamin, najlepsze jest to, że nawet nie wiem czy będę go pisać, bo facet nie uaktualnił listy z wynikami z kolokwium i nie wiem, czy się łapię w granicę :/ a poprawka 19 września
pięknie to namalowałaś

Kochane, ja jestem zestresowana Złożyliśmy te wnioski, w poniedziałek ruszą z kredytem, a ja jestem taka zestresowana,że go nie dostaniemy Wtedy ponad 2000zł wyrzucone w błoto Ahh nie mogę nawet tak pesymistycznie myśleć

Kochane co myślicie o moim pomyśle. Tak gadałam dziś z TŻem, że skoro nie idę na mgr, bo to zwyczajnie bez sens, to może serio pójdę np na Technika farmacji. Mam koleżanki po tym kierunku i mają pracę w aptece... Może to dobry pomysł??

Pojeździłabym sobie suknie pomierzyć, tak dla odstresowania, ale najgorzej jakby mi się coś spodobało, a nie mam kasy na zaliczkę A poza tym, no czekam na wyprzedaże
Aż wejdę na stronę naszego najlepszego chyba salonu

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2012-06-01 o 16:18
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora