2012-06-01, 16:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
Cytat:
Napisane przez ajasiaga
Hej przyszłe PMki  od dłuższego czasu czytuję Wasz wątek, wątki więc postanowiłam w końcu coś szkrobnąć  Na początek Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka  U mnie też pogoda marna, cały czas leje z przerwami no i wieje eh jak ja nie lubię takiej pogody a miałam w planach iść dziś z TŻtem na rowerek  ale może się jeszcze przejaśni mam taką nadzieję  Teraz idę dalej pisać wstęp mgr a tak mi się nie chce ehh miłego dnia 
|
Witam nową PMkę 
Cytat:
Napisane przez ajasiaga
Jesteśmy ze śląska ślub mamy zaplanowany na 20 lipca 2013  chcieliśmy 27.07 ale sala już była zajęta  Jeśli chodzi o przygotowania to mamy już załatwioną sale, zespół, fotografa, musimy się jeszcze sprężyć i podpisać umowę z dj. Jeszcze musimy znaleźć jakiegoś fajnego kamerzystę ale to dopiero jakoś we wrześniu albo w wakacje będziemy się rozglądali  może macie jakieś namiary na kamerzystę z górnego śląska?  A jeśli chodzi o suknie to tak na razie się rozglądam na necie, allegro, jeszcze nie robiłam rundki po salonach planuje to zrobić na jesień tzn. biegać po salonach  A może tak zakupić suknie od kogoś z drugiej ręki hmm będą mniejsze koszty ale cały czas jestem nie zdecydowana  . NO ja tak mam  Buziaki idę dalej szkrobać magistra heh 
|
Skąd dokładnie jak można? Ja też ze Śląska 
Cytat:
Napisane przez sayuri_69
|
Jest piękna Ja w październiku się gdzieś wybiorę. A powiedz teraz już brali Twoje wymiary?? Bo ja liczę się z tym, że pewnie w październiku będę ważyć więcej niż pół roku później
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
dzień dobry
u Was też taka beznadziejna pogoda? :/
wpadłam tylko na chwilę pochwalić się Wam, że pierwsza część malowniczych robót zakończona  dokupiliśmy dzisiaj z tżtem farby i będę malować dalej
a teraz uciekam uczyć się na egzamin, najlepsze jest to, że nawet nie wiem czy będę go pisać, bo facet nie uaktualnił listy z wynikami z kolokwium i nie wiem, czy się łapię w granicę :/ a poprawka 19 września 
|
pięknie to namalowałaś 
Kochane, ja jestem zestresowana Złożyliśmy te wnioski, w poniedziałek ruszą z kredytem, a ja jestem taka zestresowana,że go nie dostaniemy Wtedy ponad 2000zł wyrzucone w błoto Ahh nie mogę nawet tak pesymistycznie myśleć 
Kochane co myślicie o moim pomyśle. Tak gadałam dziś z TŻem, że skoro nie idę na mgr, bo to zwyczajnie bez sens, to może serio pójdę np na Technika farmacji. Mam koleżanki po tym kierunku i mają pracę w aptece... Może to dobry pomysł??
Pojeździłabym sobie suknie pomierzyć, tak dla odstresowania, ale najgorzej jakby mi się coś spodobało, a nie mam kasy na zaliczkę A poza tym, no czekam na wyprzedaże
Aż wejdę na stronę naszego najlepszego chyba salonu
Czas edycji: 2012-06-01 o 16:18
|
|
|