Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-01, 16:20   #570
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
dla Eryczka
A co na to Wiki jak ja babcia karmi na przyklad, skoro wczesniej jadla sama? Czasem u starszych dzieci, ktore maja malutkie rodzenstwo tak sie dzieje, ze chca aby sie nimi opiekowac, karmic, poswiecac duzo uwagi...
Moja bratanica przez swoja mlodsza siostrzyczke zaczela nagle seplenic... ale to roznica 3 lat, wam to nie grozi na szczescie niedawno z tego wyrosla, teraz ma 6 lat.
Babcia wczesniej z nami nie mieszkala,wiec nie bylo problemu,mieszka od niecalego roku.A Wiki np patrzy na Tv,a babcia w tym czasie ja karmi,a Wiki sie wylacza jak cos ciekawego oglada.Ja nie wiem czy mama na zlosc mi nie robi,bo co mowie,ze cos mi nie pasuje,to ona robi po swojemu.Ale temat mojej matki to temat-rzeka.Mysle,ze w koncu nie wytrzymam i powiem jej,ze chcemy sami mieszkac...

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość

Dziś kończymy 6 tygodni
Gratulacje!
I my tez!!

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
tak my mamy 2 pajace welurowe i 4 pary body i bluze ze spodenkami z weluru
A ja mam kilka pajacy welurowych i stwierdzilam,ze kupilam bez sensu,bo mlody ich nie ubiera,bo by bylo mu za cieplo w nich w domu

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, melduje sie tylko ze zyjemy
Ale brak czasu przeplata sie z brakiem weny i jeszcze dochodzi brak humoru jakis
Nadal walczymy z ta skaza, tzn ja niedojadam bo nie wiem co mam jesc, a Viki skorka wcale nie lepiej, dodam kilka zdjec na maila zeby bylo widac, dziewczyny, ktore maja podobny problem, Viki teraz tez zrobily sie takie krostki i plamki, ktore robia sie straszliwie czerwone pod wplywem goraca! i ma to na buzce,piersiach i karku i dosyc mocno za uszami. Do tego zaczyna nam sie ciemieniucha.
We wtorek jedziemy do alergologa, mam nadzieje ze do tego czasu jakos wytrzymamy. No w najgorszym wypadku umowie pediatre do domu, ale wole zeby alergolog to obejrzal.
I do tego nadal mi tak ulewa za boje sie Ja w nocy odkladac do spania zeby sie nie zakrztusila, zamowilam juz sobie taka specjalnie wyprofilowana poduszke - klin dla niemowlat, ktora zapobiega ulewaniu. Lekarka mi polecila i sprobuje czy to pomoze!
Wspolczuje kochana

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Gosia który kolor Moby Wrap wzięłaś?

Slate grey.