Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-01, 16:22   #2743
maggie123
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
jestem z powrotem, poleciałam tylko na zakupy bo w domu nawet kromki chleba nie miałam oczywiście parasola zapomniałam i wyglądałam jak zmokła kura... ale najlepsze jest to, że gdy weszłam do domu przestało padać a teraz świeci słońce

tak, kombinezon też kupiłam w lumpku. nowiutki, z metką za całe 12 zł

a na przykład za półśpiochy z ogonkiem dałam... 1,5 zł.

żadne z bodziaków nie kosztowało więcej niż 3 zł. bluzy po 5.

nie wszystkie rzeczy Wam pokazałam, bo ile zdjęć musiałabym zrobić jeszcze całą reklamówę tego mam. same bodziaki i pajace

fajne ceny, można poszaleć. a w środy wszystko jest po 1 zł. muszę się z raz wybrać.

maggie, jeśli chodzi o psiaka od samego początku wiązałam mu kucyki lateksowymi gumeczkami i mały przyzwyczaił się, że ma coś na łepku przez długi czas miał bardzo długie kłaczki, więc dodatkowo zaczęłam przypinać mu żabki.
początkowo się wściekał i jeździł główką po podłodze ale zobaczył, że nic mu to nie daje i przestał, bo ja za każdym razem wpinałam spinkę z powrotem, nawet po kilkadziesiąt razy dziennie

dodatkowo za każdym razem, gdy zobaczyłam, że zabiera się do niszczenia fryzury mówiłam głośno nie wolno a jak posłuchał dostawał mały smakołyk

ale sporo czasu nam to zajęło
teraz to nawet w nocy ich nie ściągnie, jak czasem zapomnę mu zdjąć

dodatkowo na polecenie kucyk staje w bezruchu i schyla łepek, żeby mu wywiązać kitkę. strasznie mądre te pieski ale cholery czasem uparte

kocyk dosyć cienki, taki jakby polarowy. na allegro kupiłam podobny jakościowo i dałam za niego 17 zł. w pepco bodajże są po 10.
Ty to masz zdrowie dziewczyno do takiego biegania! a za bieganie po deszczu bez parasola to Ci się należy. na noc koniecznie witaminka c i mleko z miodem i czosnkiem profilaktycznie!
Mój piesek też ładnie przychodzi na wiązanie kucyka (skubaniec wie, że nagrodę dostanie jak grzecznie będzie siedział, tak samo jak i przy przemywaniu oczu) ale uparty i po jakimś czasie zabiera się za ściąganie owej gumki. jakoś nie chce się przyzwyczaić, mimo iz od małego staramy się go uczyć. Cóż... w tej kwestii z nami nie wygra....

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora