Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-01, 16:56   #2582
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Witajcie.
Nie mialam jak wczoraj napisac.
Wizyta tym razem szybka , dzidzi nie zobaczylam,nie mielismy USG (
Ale wszystko jest bardzo dobrze. Mam iść zrobić wymaz z pochwy na czystość. I mamy przyjść za 2 tygodnie znów,bo później pan gin jedzie na urlop.
A to co dziś dostaliśmy , próbki z Johnsona wysłane z chyba ze strony ,trzeba było wypełnić formularz.
Super, że wszystko ok

Też dziś przyszły do mnie te próbki

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Dla Ciebie może nie jest, ale w pewnych sytuacjach może być. Łatwiej wpisać drugie imię niż numer pesel np. podczas egzaminu na studia, gdzie są 2 Anny Kowalskie ( zresztą nie każdy chce żeby jego pesel był udostępniony innym).
Portal społecznościowy to był tylko przykład, że jest wiele osób o tych samych imionach i nazwiskach, a nie że się wpisuje drugie imię.

Oczywiście nie chcę się z Tobą kłócić tylko dyskutujemy Zrobisz jak uważasz. To tylko moje zdanie
Rozumiem.
Ja nie miałam zamiaru się z nikim kłócić
Wyraziłam swoje zdanie, Ty swoje i tyle od tego jest przecież forum. Nie każdy musi mieć takie samo zdanie na każdy temat

Byłam dziś w Rossmannie i dostałam kartę upoważniającą do 3%-towego rabatu do zakupów dziecięcych
Miałam mały problem z rejestracją, bo na stronie, żeby aktywować kartę, trzeba było wpisać dane dziecka, więc musiałam trochę pozmyślać
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora