Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Wróciłam z zakupów łaśnie.Masakra.Jestem wykończona.Mały mi siedzi na pęcherzu chyba bo nie moge nigdzie ustać chwilke i siedziec za bardzo tez.Najlepiej leżeć,względnie chodzić.Troche sie martwie czy oby wszystko ok
Cytat:
Napisane przez kasiam187
dziewczyny w mothercare -20% na ciuszki !!! również te pakowane po kilka !!  do 3 czerwca.
|
szkoda że na ubranka bo mam ich juz wystarczająco a nawet nad to
Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia
Tak się boje, że mnie do szpitala połążą i będę do końca ciąży tam  Budzę się w nocy z podwyższonym ciśnieniem i strachem w oczach.
Najgorsze to dla mnie chyba te toalety, jak w tym szpitalu prysznic wziąć.  Do tego powszechny zapach lizolu. Już go czuje w nosie 
|
kochana nie denerwuj sie.na pewno juz sytuacja sie unormowała i na wizycie usłyszysz same dobre wiesci
Cytat:
Napisane przez Kalpana
[B]
DZIEWCZYNY Z KRAKOWA I OKOLIC dajcie namiary na jakieś sh w krk (najlepiej w pobliżu rynku/ dworca) gdzie można złowić fajne ciuszki dla bobasa 
|
ja nie wiem.nie umiem buszowac po sh
Cytat:
Napisane przez lourose
Dla chętnych dziewczyn z Krakowa polecam Targi Książki dla Dzieci na Centralnej, są do niedzieli, duuuużo fajnych rzeczy można znaleźć  [COLOR="Silver"]
|
o fajnie.dobzre wiedzieć
Cytat:
Napisane przez Kalpana
Dziewczyny jaki rozmiar dzidzio będzie miało zimą? Bo chciałabym kupić kombinezonik, bo fajne są na all.... Przypomnę że termin mam na połowę października.
|
ja mam 3 w rozmiarach 62 i 68 i chyba 72
|