2007-01-13, 10:49
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Iwostin Solecrin
Cytat:
Napisane przez aliś
A ja jestem zachwycona, choc przyzam że to mój pierwszy "poważny" filterek.
Na mojej mieszanej skórze ( policzki normalne ,T tłusta) 5 cm rozsmarowało się szybko, wchłoneło w 10 minut (o ile nie prędzej). Nie bieli nic a nic,a używam samoopalacza wiec gdyby bielił byłoby widać.
Podkład tzryma sie bez pudrownia przez cały dzien dzien w pracy. Wiadomo ze nie jest t mat, ale tez sie nie świeci. Wygląda jak bym miał pod spodem rozświetlajacy krem!
Przypudrowałabym moze nosek, ale jakos mnie skrobia nie przekonuje wiec myślę o haschuka lu transclude
Co polecacie. Ja mysle ze skoro Transclude loreala ma kolor to moze jest lepszy? Dopiero planuję zakup i czekam na poradę 
|
Może skrobia kukurydziana/ ziemniaczana Ci w zmatowieniu pomoże Ja mam obecnie 50+ i też mieszaną cerę tylko z wielką tendencją do wysychania szczególnie w zimie, dlatego go kupiłam, a tak normalnie to używam Antusia tego dla dzieci. Raz popełniłam życiowy bład Poszłam na solarke, zmyłam makijaż włacznie z filterkiem i.... Purpura towarzyszyła mi przez następny tydzień Chyba moja twarz przywykła do ochrony UV
|
|